Ești prezent în lumea marketingului și vrei să-ți TRANSFORMI OBSTACOLELE în PROVOCĂRI?

 
SPEAKINGS alături de Backstage Production Group continuă seria de evenimente ONLINE cu Marketing 20.20 Talks, o ediție specială dedicată profesioniștilor și viitorilor profesioniști din marketing.
 

 

Punem reflectoarele pe storytelling, instrumente de vânzări și public speaking, toate trecute prin filtrul speakerilor prezenți la eveniment.

 

 

CONSISTENȚĂ și RELEVANȚĂ în marketing

 

POVEȘTI BINE SPUSE

 

ÎNVĂȚARE într-un mediu prietenos

 

 

Ce zici, te-am făcut curios?

 

BLOOM YOUR Marketing

 

În 2020, facem MARKETING. ALTFEL.

Deși suntem mereu la un click distanță de orice informație sau conexiune, există ceva care le depășește pe toate: ÎMPĂRTĂȘIREA EXPERIENȚELOR!

Da, da, am strâns o gașcă de oameni gata să tragă cortinele MARKETINGULUI BINE FĂCUT. Ne vom lupta cu provocările actuale, vom rescrie strategii și planuri și vom transforma “Nu știu” în “Ce mișto o să-mi iasă tot ce-mi propun!”.  So, let’s…

 BLOOM YOUR MARKETING!

Tot ce-ți rămâne de făcut e să fii la fel de NECONVENȚIONAL ca lumea în care trăim (și să vii în public la eveniment). Cum?

 

Începe prin a-ți petrece dimineața de 5 noiembrie alături de noi. Ce avem în meniu?

 

Cele 2 ore și 2 minute petrecute împreună ONLINE sunt produsul a ZECI DE ANI DE EXPERIENȚĂ în domeniu puși la un loc, ANTRENAMENTE pentru a-ți transmite ideile noastre cât mai clar și neconvențional, DISCUȚII peste discuții și multe BRAINSTORMING-uri productive. Deci, așteaptă-te DOAR la CONȚINUT DE CALITATE!

Deschide-ți mintea și agenda pentru momente cu adevărat #EDU și RELEVANTE și mult insight din partea tuturor. Se va lăsa cu idei WOW și supradoză de motivație pentru a revoluționa strategiile și planurile de marketing, promitem noi.

 

Așa că, ladies and gentlemen, SPEAKERII!

De ce să participi?

  • Te așteaptă o diversitate de povești și insight-uri cu și despre MARKETING.

  • Te conectezi cu profesioniști din Marketing.

  • Pui întrebări și te alături dialogului.

  • Aprofundezi sau îți actualizezi cunoștințele de public speaking & presentation skills.

 Pe un loc din public este scris numele tău, ne vedem ONLINE!

Înscrie-te aici pentru evenimentul de pe 5 noiembrie 2020!

Participarea este un 🎁 din partea echipei SPEAKINGS & Backstage Production Group pentru toți profesioniștii din MARKETING. Numărul de locuri este limitat! Ne rezervăm dreptul să alegem participanții.